GunBG.com - Клуб за ценителите на исторически оръжия
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
юли 25, 2017, 13:31:35

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


Начало Галерия Помощ Вход Регистрация
GunBG.com
   


   Единственото нещо, от което трябва да се страхуваме, е самият страх.

         Франклин Делано Рузвелт
154920 Публикации в 10856 Теми от 655 Членове
Последен член: siso70
*
+  GunBG.com - Клуб за ценителите на исторически оръжия
|-+  Борса
| |-+  ПРАВИЛА за раздел Борса
| | |-+  Общи правила - раздел Борса
« назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпечатай
Автор Тема: Общи правила - раздел Борса  (Прочетена 90 пъти)
Здравко
Администратор
Поручик
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 160« -: юли 01, 2017, 12:40:37 »

1.   Уважаеми съфорумници, задължително е при пускане на нова тема в този раздел, в заглавието да бъде упоменато какъв точно е предмета (сабя, щик, каска, орден, униформа и т.н.), и какво ще се прави с него - дали ще се продава, купува, заменя или се подарява... и т.н. – моля спазвайте подтемите !

2.   Когато нещо се продава, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е продавача изрично да упомене цената, която иска да получи за дадения предмет. Предложението трябва да е придружено от минимум 3 (три) качествени снимки и по възможност максимално пълно описание на продаваното. Трябва да са описани всички интервенции върху предмета и новоделни части.

3.   Всички продажби и покупки се извършват ПО ЖЕЛАНИЕ и предпочитание на пускащия темата - или в темата, пред всички съфорумници, или ако пускащият темата желае повече конфиденциалност - чрез ЛС (лични съобщения), телефон или по мейла. Задължително е, веднага след сключване на сделка, пусналият темата ясно и категорично да съобщи В ТЕМАТА, че предложения предмет вече е купен, заменен, продаден и т.н. !

4.   Предложения за цена, различна от исканата, (но в рамките на нормалното намаление) може да бъде давана за всички предмети, и не се счита за обсъждане или коментиране на цената ! Офертите за различна от исканата цена могат да бъдат давани както в темата, така и на ЛС (лични съобщения), телефон или по мейла.

5.   Теми, които не отговарят на горните условия, ще бъдат изтривани !

6.   ЗАБРАНЕНО е репликирането на исканата от даден продавач цена, или публичното обсъждане на предложения предмет , освен уточнения и пояснения или допълнителна информация – като се посочва и източника и.

7.   Абсолютно се забранява обявяването на продажба на оръжия и боеприпаси произведени след 1 януари 1900 година.Тези оръжия подлежат на контрол от Закона и колекционирането им е свързано с разрешително!Всякакви обяви от такъв тип ще бъдат автоматично изтривани без предупреждение,ако продавача не е регистриран в КОС МВР , законно притежава  предлаганото оръжие и уведомил предварително ръководството на форума , че ще пусне такова предложение.За доказване на горното продавача трябва да представи фотокопие от разрешителното за съхранение издадено от оторизирания орган на МВР !

8.   Коментари и обсъждане на исканата цена във форум "Борса" се допускат, само ако продавача изрично е поставил въпроса за това.

9.   http://gunbg.com/index.php/topic,3443.0.html

10.   ДЕАКТИВИРАНИ ОРЪЖИЯ се продават само в ненарушен вид. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е предложеното оръжие да бъде придружено от снимки, на които да се вижда ясно протокола за деактивация и серииния номер на оръжието, който отговаря и на номера от протокола. Обяви неотговарящи на посочените условия се изтриват без предупреждение!

11.   Обяви за продажба на части за оръжия, които не са разрешени за продажба по смисъла на „ЗАКОН ЗА ОРЪЖИЯТА, БОЕПРИПАСИТЕ, ВЗРИВНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПИРОТЕХНИЧЕСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ“ се трият автоматично, без предупреждение!
Активен
Страници: [1] Нагоре Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Автоключар Варна Мебели Вега Екоериа Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines Уеб дизайн