GunBG.com - Клуб за ценителите на исторически оръжия
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
май 24, 2022, 09:00:08

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията


Начало Галерия Помощ Вход Регистрация
GunBG.com
"..... Не е важно с каква част ще се контраатакува: може с дружина, рота, взвод или малка група войници........, но водени от храбри началници, всякога те ще имат успех."

генерал - лейтенант Владимир Вазов
160958 Публикации в 11687 Теми от 798 Членове
Последен член: 4uk
*
Регистрация - Задължителна информация
Избери потребителско име:
Използва се само при влизане. Можете да използвате специални символи, като си изберете екранно име от настройките на вашия профил.
Ел. поща:
Адресът на електронната поща трябва да бъде валиден.
Избери парола:
Повтори паролата:
Визуално потвърждение:
Въведете буквите показани на картинката
Въведете буквите показани на картинката
Кой е написал История славянобългарска? (кирилица):
Фамилията на създателят на първия електронен компютър:
Моля, оставете това поле празно:
1. Никове. Никовете, аватарите и подписите на потребителите не бива да целят обида, критика или умишлено да наподобяват ника на друг потребител на форума. Също така не трябва да съдържат ярко изрязени политически, расистки или порнографски елементи. Не се допуска и никовете да съдържат URL адрес. Никове, аватари и подписи с подобно съдържание ще бъдат деактивирани и в последствие заличени.

2. Подписите могат да съдържат само текст (без картинки). Подписи с рекламно послание или характер, ще бъдат служебно редактирани, а ако целият подпис е реклама, ще бъдат изтривани.

3. Да не се регистрира повече от един ник във форума. Последното ще се счита за опит за измама на други потребители на форума. Никовете на същия потребител с по-малък брой постове ще бъдат деактивирани.

4. Да се уважава мнението на колегите от форума. Груби обиди, заплахи, преки характеристики към друг потребител на форума ще бъдат считани за нарушение на правилата и модерирани или изтрити от модератор или администратора на форума. Потребители, които системно тормозят, обиждат или заплашват други колеги ще бъдат деактивирани, банвани.

5. Лични спорове и конфронтации се уреждат САМО чрез "лични съобщения". Абсолютно е недопустимо постването им във форумите, като такива постове или теми ще бъдат отстранявани без предупреждение.

6. Да се пише само на КИРИЛИЦА.

7. Писането на заглавия или постове изцяло с главни букви се считат за "викане" и съответно ще бъдат редактирани. Използването на големи букви се допуска само в случаите, когато целта е да се направи акцент на част от текста или заглавието на темата, но не целият текст да е с главни букви.

8. Желателно е да се придържате максимално близо до темата на дискусията. При особено големи отклонения от първоначалната темата, същата ще бъде разделена, като мненията извън темата ще бъдат обособени в нова тема, в съответния подфорум, за който се отнасят.

9. При пускането на нова тема е желателно първо да проверите с търсачката дали вече не е била дискутирана. Целта е да не се получава дублиране на теми, които са били дискутирани през последния месец. В случай на дублиране на тема същата ще бъде заключвана, а мненията прехвърлени в първата такава, като ще бъде оставен линк към първата тема.

10. Не се допуска пускането на една и съща тема в повече от един подфорум, изключение от това правило са темите, пускани от модераторите или администратора, касаещи системни съобщения за форума. Дублираните теми в подфорумите ще бъдат отстранени, като ще бъде оставена само тази, която отговаря по смисъл на подфорума, в който е пусната.

11. Забраняват се теми, които съдържат: обиди и заплахи към трети лица, подбуди към престъпления, порнография или сцени с откровено насилие. Също така, темите не трябва да съдържат ярко изрязени политически, расистки или порнографски елементи. Такива теми ще бъдат отстранявани от форума без предупреждение. Допускат се снимки на предмети със свастики и други подобни нацистки символи, само на антикварни и други старинни предмети с историческа и военна стойност, които така или иначе, отразяват споменатата епоха и събития.

12. Изрично се забранява постването на информация от лични съобщения на потребители във форумите без съгласието на източника на информацията от личното съобщение. При сигнал от потребител на форума, че информация, която той е изпратил на друг потребител и същата е била постната във форума без негово съгласие, темата ще бъде изтрита, а потребителя, който е пуснал ще бъде деактивиран до изясняване на обстоятелствата.

13. Постинги с повтарящо се съдържание или със съдържание далеч от темата на дискусията се определят като SPAM. Подобни постинги или теми ще бъдат отстранявани, а авторът им ще бъде предупреден. В случай, че авторът продължи умишлено да пуска SPAM, той ще бъде деактивиран.

14. Желателно е дълги линкове да не се Paste-ват директно във форума, а под формата на линк (например: Кликни Тук) за да не се раздува излишно дизайна на форума.

15. Създаване на нови подфоруми. Процедурата по създаването на нови подфоруми е следната: ако прецените, че има нужда от нов подфорум пуснете постинг с предложенито ви в "Новини и въпроси около форума". В постинга си посочете какво да бъде името на новия подфорум и какви теми за дискусии биха намерили място там. Темата ще остане отворена за дискусии, а ние ще пуснем форма за гласуване. Право на глас имат всички регистрирани потребили. Гласуването трае 10 работни дни, като след официалното обявяване на резултатите, ако болшинството потребители са ЗА този нов подфорум, той ще бъде създаден.

16. Модератори. Всеки от подфорумите на gunbg може да има един или двама модератора, които се определят от администратора. Ако някой съфорумец и колега има нещо против избора на друг съфорумец за модератор, моля честно и открито да заяви позициите си, и причините да бъде против.

17. Дружества и членове - моля членуващите в дружествата "Традиция", "Родолюбие", "Клуб на любителите на историческо оръжие", "Българска федерация на любителите на историческо оръжие", "Българска национална асоциация на собствениците на огнестрелно оръжие", клуб "Оръжие" на dir.bg и други организации, съюзи и клубове със сходна насоченост, да проявяват изключителна търпимост и толерантност един към друг, към другите организации, както и към неорганизираните форумци. Няма какво да делим, ние сме приятели и колеги по хоби, нека бъдем толерантни и любезни един към друг !

Powered by PHP Powered by PHP Панели Мултилевъл  Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2011, Simple Machines Дизайн